Veelgestelde vragen

Prijzen en abonnementen

Hoe weet ik wat de kosten zijn voor een parttime boekhouder?

Met onze kennismaking krijgen wij een een duidelijk beeld van je boekhouding. Wij bespreken vervolgens met jou welke werkzaamheden je aan ons uitbesteedt en wat je zelf kan/wilt doen. Je betaalt altijd een eerlijke prijs voor je boekhouding.  

Kan ik op elk moment stoppen?

Ja, zeker. Wij houden je niet aan lange abonnementen. Deze zijn per maand opzegbaar. Wij dragen de werkzaamheden netjes over als je besluit ons te verlaten.

Kan ik de inzet van de parttime boekhouder aanpassen?

Ja, dat kan. Als je gaat groeien of even een periode minder capaciteit nodig hebt, kan je dit eenvoudig aanpassen. Ook daarin zijn wij flexibel.

Ons doorverwijs programma levert jou geld op

Wij bieden onze klanten maar ook niet klanten ons ‘doorverwijs’ programma. Als jij iemand kent die op zoek is naar een boekhouder kan je deze persoon doorverwijzen naar ons voor een kennismaking. Wordt deze persoon ook daadwerkelijk klant bij ons dan krijg jij van ons een interessante aanbrengbonus en korting op je boekhoudabonnement bij ons.

Lees hier meer over ons doorverwijs progamma.

Dienst parttime boekhouder

Wat doet de parttime boekhouder op locatie?

De parttime boekhouder zorgt er in eerste instantie voor dat een boekhouding hebt die accuraat en actueel is.

Vervolgens wordt er samen bepaald welke informatie van belang is om de onderneming mee te sturen en doelen te kunnen realiseren.

De parttime boekhouder geeft daarin gevraagd en ongevraagd advies.

Verder kan de parttime boekhouder ook helpen bij het verbeteren van administratieve processen. Daarnaast werkt deze ook samen met onze parttime financieel manager om de klant te helpen met andere vraagstukken.

Heb ik altijd dezelfde boekhouder als aanspreekpunt?

Je boekhoudteam bestaat uit minimaal twee betrouwbare boekhouders, inclusief een senior boekhouder die periodiek de werkzaamheden reviewt en de parttime boekhouder coached.

Wij doen ons best om het team niet te veranderen als je klant bij ons bent. Als de samenstelling wijzigt laten wij je dit zo snel mogelijk weten en zorgen wij ervoor dat de overgang soepel verloopt.

Verwerken jullie ook achterstanden in mijn boekhouding?

Ja! Je kan ons altijd inzetten om achterstanden in je boekhouding te verwerken naar het heden. Het maakt niet uit hoe lang je achterloopt. Wij zorgen dat de achterstanden snel worden ingelopen.

Informeer naar de mogelijkheden van onze inhaal service.

Wat bedoelen jullie met "financiële rapportage"?

Dit is een samenvatting van de boekhouding waarmee we de financiële voortgang bewaken en inzicht geven aan de ondernemer hoe deze er financieel voor staat. We doen dit met online rapportagesoftware die we koppelen aan jouw online boekhoudsoftware.

Ik heb al een (online) boekhoudsysteem. Kan ik deze behouden als ik met jullie samenwerk?

Ja, geen probleem. Wij werken ook voor andere klanten met nagenoeg alle bestaande online boekhoudsystemen. Het enige dat wij daarvoor nodig hebben is een login van jouw online administratie.