Wij helpen ondernemers met hun financiële huishouding

Je boekhouding en het begrijpen van jouw financiën moet drie dingen zijn: eenvoudig, moeiteloos en betaalbaar.
Parttime boekhouder doet de boekhouding voor ondernemers. Maar we willen en doen meer. We zijn er om ondernemers te helpen met advies en het soepel laten verlopen van (financiële) processen in hun onderneming. Wij zijn een professioneel team ontstaan vanuit de behoefte van klanten om hun administratie in te zetten voor actueel inzicht in hun financiële situatie tegen lagere kosten.

Wat we doen

Wij verzorgen de boekhouding voor MKB ondernemers op locatie. Veel ondernemers in het MKB hebben behoefte aan een accurate en actuele boekhouding, maar niet de omvang voor een fulltime invulling. Wij helpen ze op onze eigentijdse manier: door handmatige boekhoudkundige werkzaamheden zoveel mogelijk te combineren met slimme software. Voor ons is het meer dan alleen maar cijfers kraken. Het moet ondernemers meer tijd geven om zich te kunnen concentreren op hun onderneming en groei.

Met een soepele administratie en advies bij de actuele cijfers bieden wij inzicht zodat jij kan ondernemen en groeien. Ondernemen zonder zorgen over je boekhouding noemen wij dat. En ga je groeien, dan groeien wij zo met je mee.

Wie wij helpen?

Parttime boekhouder helpt MKB ondernemers in alle branches in heel Nederland. Van detail- en groothandel, bouw, vastgoed, handel, horeca, zakelijke en particuliere dienstverleners.

Super Efficiënt

Automatiseren met een human touch. Bijna alle administratieve werkzaamheden kunnen wij automatiseren, maar vergeten daarbij niet de persoonlijke relatie uit het oog.

Samen

Wij streven een langdurige relatie na. Leveren van kwaliteit zodat je actueel inzicht hebt en de juiste beslissingen kunt nemen voor je bedrijf.

Ervaring

Wij hebben allemaal een financiële achtergrond en ervaring in huis om als partner jouw bedrijf verder te helpen. Met vragen over je administratie en (ongevraagd) advies om je doelen te realiseren.